Despre Ion

Ion Lungu nu este doar pasionat de activitatea de cameraman și fotograf, el se prezintă ca operator de cameră pentru una din cele mai populare televiziuni din Moldova.

Activează în calitate de cameraman de la fondarea acesteia în 2009. În 2011 a fost decernat cu premiul ”Cel mai bun operator al anului” în cadrul aceleiași televiziuni.

De asemenea Ion are experiență de peste 7 ani în calitate de fotograf și operator camera la diverse festivități. El n-a încetat să crească ca profesionist, și întotdeauna caută noi metode de lucru care ar oferi o nouă viață lucrărilor sale.

Asta o dovedește și colaborarea cu interpretul Mani la videoclipurile sale. Creativ și dinamic sunt calificativele ce îl descriu pe Ion ca profesionist.

Contact Ion

Despre Irina

Irina Lungu absolvește cu brio Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice în 2009. Este licențiată în arte și aplică cunoștințele în machiaj și coafură. În 2007 obține diplomă cu titlu de ”Make-up Stilist” de la Școala de Artă Frizeră și Estetică ”ARTSTIL”.

Tot aici în 2011 obține calificarea de Frizer de profil larg. În 2009 este decernată cu diplomă de onoare la centrul internațional de cultură ”ArtSadova” pentru întreaga sa contribuție la propășirea culturii și participare în cadrul Taberei Internaționale de Creație. În anii 2014-2015 participă la diverse seminare precum ”Stilizarea profesională a sprâncenelor”, ”Machiaj de nunți”, ”Machiaj Oriental” ș.a.

Irina continuă să învețe tehnici noi de coafură și machiaj nu doar prin simplă practică, dar prin participare la seminare și cursuri fiind convinsă că perfecțiunea nu cunoaște limite.

Contact Irina
Back to Top